Jag och mitt bilskrälle

I helgen skulle jag som vanligt ge mig ut för att ta lite nya snygga foton. Jag bestämde mig för att åka in till stan och ta kort på några vackra historiska byggnader. Jag ville inte ta vanliga foton bara rakt upp och ner på byggnaden utan ta foton på människorna som besöker byggnaden och deras ansiktsuttryck när de tittar på olika delar av den. Jag ville också ta annorlunda foton från olika vinklar av byggnaden som man kanske inte tittar på så noga annars. Men naturligtvis så ska bilen krångla! Jag hann köra en bit, sen hostade den till och dog. Omöjlig att starta. Jag ringde min vän som vet allt om bilar. Han kom och stod och kliade sig i huvudet en stund. Det visade sig att jag måste köpa en del nya grejer till motorn. Han tipsade mig om en sida där de har allt. Så mina planer för fotografering i stan får vänta till nästa helg.

(Visited 3 times, 1 visits today)