Fotar ute i naturen

Jag tar gärna bilen ut i naturen på helgen och ställer upp stativet vid en vacker plats. Mina helger är så viktiga för mig, det är då jag vilar och återhämtar mig. Eftersom jag älskar att fota så är det ett sätt för mig att koppla av. Jag packar väskan med alla saker jag behöver för att ta bra bilder och så gör jag matsäck, kokar en termos kaffe, packar en jacka och filt och sticker iväg. Ju tidigare på morgonen desto bättre. När jag har hittat en vacker plats stannar jag till, lägger ut min filt, sätter upp kameran och bara väntar på det perfekta ljuset eller något fantastiskt att fota. Nu senast var det nära att det inte blev någon utflykt. Bilen gjorde ett konstigt ljud som jag inte visste vad det var. Men jag lät en kompis kolla på den och som tur var kunde vi köpa biltillbehör på nätet och fixa bilen innan helgen. Så det blev bra trots allt!

Blå volkswagen på vägen
Kamera på stativ utomhus

(Visited 1 times, 1 visits today)